Merkezdeki, Uğur Mumcu Kavşağı'nda yeni düzenlemeye gidildiğini duyuran Turhanlı, "Yaşanan sıkışıklığın giderilecek şekilde düzenleneceğini, ilgili kurum ve kuruluşların duanızı almak üzere hazırlanıyorlar, pek yakında kuvveden fiile geçecek" ifadelerine yer verdi.


"BİR ÇÖZÜM ÖNERİSİDİR"

Turhanlı paylaşımını şu şekilde sürdürdü: "Gazipaşa'dan geçerken bir yere uğrayan, oralarda işi gücü olan veya işine yetişmeye çalışan sevgili Zonguldaklı kardeşim, karayolları trafik kanununda; karayolu, yol, otopark, araç, yaya tanımları yapılmış; Trafik Komisyonu Yetki ve sorumlulukları belirlenmiştir. Gazipaşa Caddesi'ni (biz bu şehirde yaşayanlar) her ne kadar Cadde olarak görsek/bilsek de işlevsel olarak caddeden çok D750 karayoludur. Aradaki önemli yerleri saymazsak, hastanemizin, Kilimli ilçemizin ana yoludur. Dolayısıyla sadece cadde olsun, insanımızın yaşamına hizmet etsin istiyorsak, araç trafiğine kapanması bir çözüm önerisidir.


"TİTİZLİKLE İZLENECEKTİR"

Çağımız, 'ben yaptım oldu' dönemi değildir. Taleplerin değerlendirilmesi için yetkili kurullar komisyonlar öneri ve taleplerinizi dinlemekten/almaktan imtina etmeyecektir. Şehrimizde yetkili komisyonların günümüze kadar hemfikir olabildiği ve şehrimizin ihtiyacı olduğu belirlenen Trafik Komisyon Kararları vardır. Bu bağlamda uygulama ve ihlaller imkan ve kabiliyetimiz ölçüsünde yetişebileceğimiz kadarıyla titizlikle izlenecektir. Yardımınızı ve hoşgörünüzü rica ediyoruz"