Alaplı Belediyesinin organizasyonunda "Man Tiyatrosu" tarafından sahnelenen, "Osman Abim Evde mi?" isimli oyun vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.
Belediye Çaybahçesi arkasındaki Halk Oyunları Platformu'nda sahnelenen "2 Perde Komedi" oyunu yaklaşık bin kişi izledi. Günlük yaşantıdan kesitlerin, "komedi" olarak sunulduğu oyunda; sinema ve tiyatro oyuncusu Osman Cavcı ve ekip arkadaşlarının performansı, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Oyun sonunda Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu eşi Dilek Çimenoğlu ile birlikte, tiyatro ekibi adına, oyunun yönetmeni ve oyuncusu Osman Cavcı'ya çiçek takdim ettiler.
Başkan Çimenoğlu, oyun sonunda vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, "Man Tiyatrosu" oyuncularına teşekkür ederek, bu tür sanatsal ve kültürel faaliyetlerin artarak devam edeceğini bildirdi. Osman Cavcı ve ekibini başka bir oyunla tekrar Alaplı'da görmeyi arzu ettiklerini belirten Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, Alaplı'nın sanata ve sanatçıya olan ilgisinin de ayrıca gurur verici olduğunu ifade etti.
Oyun yönetmeni ve oyuncusu Osman Cavcı da, Alaplı'nın tiyatroya, sanata ve sanatçıya gösterdiği ilgiden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, Alaplı Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu'na teşekkür etti.