TMMOB Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu Kadın Komisyonu Ormancılık günü, su günü ve meteoroloji günü kapsamında fidan dikimi yaptı. 
Zonguldak Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı, TMMOB Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu Kadın Komisyonu Başkanı Nazmiye Uzun ve üyeleri tarafından, Ormancılık günü, su günü ve meteoroloji günü çerçevesinde Ulutan Barajı'nda fidan dikimi gerçekleştirdi. Fidan dikiminde konuşma yapan Zonguldak Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Bu etkinliğimiz TMMOB İl Koordinasyon Kurulu olarak kadın komisyonumuzun yaptığı fidan dikme etkinliği. Bugün meteoroloji ve su günü ve bu gün nedeniyle arkadaşlarımız buraya gelip fidan dikiminde bulundular. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum böyle bir etkinliği yaptıkları için dedi.
TMMOB Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu Kadın Komisyonu Başkanı Nazmiye Uzun ise TMMOB Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu Kadın Komisyonu üyeleri olarak ülke ve dünya olaylarına duyarlılığımızı ortaya koymak adına ulusal ve uluslararası  toplumca kabul edilen günleri kutlamayı küçük ve sembolikte olsa etkinlikler yapmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda, ilk olarak 14 Şubat 2013 tarihinde iş kazalarına dikkat çekmek adına maden şehitleri ailelerine dayanışma çayı düzenledik. Yine 21Mart Ormancılık, 22 Mart Su ve Meteoroloji günleri için fidan dikme etkinliği planladık. Katkı ve katılımlarınız için teşekkür ederiz diye konuştu.
Konuşmaların ardından Zonguldak Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı, TMMOB Zonguldak İl Koordinasyon Kurulu Kadın Komisyonu Başkanı Nazmiye Uzun ve üyeleri birlikte Ulutan Barajı'nda fidan dikti.