TOBB Konferans Salonunda TOBB delegeliğinde 10 ve 20'nci hizmet yılını dolduran TOBB Genel Kurul delegelerine Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün tarafından Hizmet Şeref Plaketleri verildi. Kdz Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç delegelikte 10. Yılını doldurması dolayısıyla Sanayi ve Ticaret Bakanı Ergün ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından hizmet ve şeref plaketi aldı. Hizmet şeref plaket törenini yaklaşık 2 bin 500'e yakın davetli izledi.

YÖNETİMDEN BİR TEK 

NİYAZİ ÖZCAN YOKTU

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Başkanı Mehmet Genç, Meclis Başkanı Zeki Us, Meclis Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Meclis Üyesi Ali Bayram, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çetin, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çivici, Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Likoğlu ve Tso Genel Sekreteri Gündüz Acar, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin  65'inci Genel Kuruluna katıldılar. Genel Kurul TOBB üniversitesinde 2 bin 500'e yakın delege ve davetli katıldı. Yapılan bu genel Kurulda ilk defa tüm İl'lerin Kadın Girişimciler Kurul üyeleri ve Genç Girişimciler Kurul Başkanları da TSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri de Genel Kurul'da yeraldı.
TSO konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: Genel Kurul'un akabinde TSO yetkilileri TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir istişare yaptı, yapılan istişarede Kdz.Ereğli'nin içinde bulunduğu ekonomik kriz hakkında  durum değerlendirilmesi yapıldı. En kısa zamanda TOBB tarafından gelecek olan üst düzey heyet Kdz.Ereğli'de ekonomik krizle ilgili incelemelerde bulunacak ve yapılacak çalışma neticesinde heyetle birlikte Hisarcıklıoğlu Kdz Ereğli'ye gelecektir.

KDZ EREĞLİ TSO YETKİLİLERİNDEN KGF ZİYARETİ

Kdz Ereğli TSO yetkilileri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yeni hizmet binasına taşınan Kredi Garanti Fonu'nu ziyaret ettiler. Ziyaret KGF Genel Müdürü Hikmet Kurnaz'ın makamında gerçekleştirildi. Başkan Genç, Kurnaz'a yeni hizmet yerlerinin hayırlı olmasını diledi, bir süre yapılan istişareden sonra; Kurnaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti" denildi.