Alaplı’da 690 Evler ile TOKİ Mahallesi arasındaki yolun bir an önce yapılmasını isteyen TOKİ sakinleri, yetkilileri göreve davet ederek verilen sözlerin yerine getirilmesini istediler.

 

Alaplı’da yapılan mini referandum ile İlçenin 5 mahallesi olan ve Belediye sınırlarına geçen TOKİ Mahallesi sakinleri yolarının bir an önce yapılması için yetkileri göreve davet ettiler. Verilen sözlerin yerine getirilmesini isteyen mahalle sakinleri Belediyeye seslenerek, “ Yüksek bir çoğunlukla Belediye sınırlarına geçtiğimiz halde yollarımız çok kötü araçlarımızda her gün bir sorun çıkıyor.690 Evler ile TOKİ Köprüne kadar yollar delik deşik, köprüden sonra TOKİ evlerine kadar Özel İdare yolları tamir etti. Ancak Belediye kendine ait olan yolda hiçbir çalışma yapmıyor. Köstebek yuvasına dönüşmüş yollara bir çözüm bulunmasını istiyoruz.”dediler.

Bilindiği gibi Okçular Köyü sınırları içerisindeyken mahalle sakinlerinin büyük çoğunluğunun isteği ile Belediye sınırlarına katılan ve 27 Haziran tarihinde yapılan mini referandum ile 393 seçmenden 237’sinin EVET oyunu alarak Belediye sınırlarına katılmıştı.