Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Topçalı ve Bölücek arasına köprü yapılması için çalışma başlatıldığını açıkladı.

 

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Canndan beraberinde Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürü Sait Umucu, Şube Müdürü Muharrem Atalar, Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, Belediye Meclis Üyeleri Reşat Latif ve Eyüp Karaarslan ile iki bölgeyi birleştirecek alanda incelemelerde bulundu.

Bölücek ve Topçalı’yı birleştirecek olan ve bölgenin uzun zamandır hayalini kurduğu projenin hayata geçirilecek olması ise büyük sevinç yarattı. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu bilgileri verdi:

“Bölücek ve Topçalı birbirini karşıdan gören ancak ulaşımda sorun yaşanan iki önemli noktamız. Bu iki noktayı birleştirebilmek için köprü projemizi hayata geçirmek istiyoruz. Gerekli incelemeleri yerinde yaptık, Devlet Su İşleri Bölge Müdürümüz de bu önemli projenin hayata geçirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır. Kendisine ve ekibine buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz. Gerek Bölücek gerek Topçalı sanayi kuruluşlarımızın da bulunduğu Organize Sanayi Bölgesi’ne bağlantılı bir yerimiz. Yapılacak bu köprü büyük bir sorunun da ortadan kalkmasına neden olacak. İnşallah kısa sürede bu projemizi hayata geçirmek istiyoruz”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)