Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yetkili oldukları Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası'nda (Erdemir) üye işçileri ziyaret etti.
Sendikanın sosyal paylaşım adresinden yapılan açıklamada, Erdemir'de 29. dönem toplu iş sözleşme görüşmeleri öncesi üyelerle fikir alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.
Açıklama şu şekilde:
"Erdemir Enerji Üretim ve Dağıtım Müdürlüğü Kuvvet Santralı Çalışanı Üyelerimizle, Baştemsilcimiz, İş yeri temsilcimiz ile birlikte işyerlerinde, çay molasında bir araya gelerek, liderimiz Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ve Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal'ın selamlarını ileterek yaklaşan, 'Erdemir 29.Dönem Toplu İş Sözleşmesi' öncesi üyelerimizle görüş alış verişinde bulunduk. Dünya genelinde 50 milyondan fazla işçiyi emekçiyi temsil eden İndustriall Küresel Sendikasının İcra Kurulu Üyesi, Avrasya Metal İşçileri Başkanı, Türk-iş Genel Sekreterimiz, Türkiye İşçi sınıfının Önderi, Türk Metal’in Lideri, Buzkıran gemimizin kaptanı, yüz binlerce emekçinin yüreklerinin yareni Türkiye işçi sınıfının umudu önderimiz Genel Başkanımız Pevrul Kavlak'ın alacağı her kararın ve atacağı her imzanın mürekkebi olacaklarını her zaman koşullar ve şartlar ne olursa olsun bir kez daha sonuna kadar yanında olacaklarını belirten dava ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz."