Kdz. Ereğli Belediyesi’nin düzenlediği 21. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Festivali’nin 6 Temmuz gecesi Ereğlililer hemşehrileri Murat Boz ile buluşacak. Ereğlili Murat Boz’dan önce babası ve abisi de bir gün öncesinden ilçeye geldiler.

Erdemir emeklisi Baba Cafer Boz ile büyük oğlu ve de Murat Boz’un menajeri Ali Boz, beraberlerindeki ünlü sanatçı Servet Ekmen  ile birlikte Gazeteniz Önder’in Haber Merkezine gelerek muhabirlerimizden Eyüp Bektaş ile görüştüler.

Cafer Boz “Toprağımıza geldik. Oğlum Ali doğduğu evi de ziyaret edecek. Murat ise yarın gelip sahnede hemşehrilerine konser verecek. Ereğli’ye gelmek ve bu havayı solumak çok ayrı bir mutluluk. Herkese sonsuz sevgiler ve selamlar” sözleriyle duygularını ifade etti.

Sanatçı Servet Ekmen de, kendisiyle ilgili olarak müziğe aşık olmasına rağmen yaşam şartları gereğince ticaretle uğraştığını ve daha sonra ailesi ve çevresinin desteğiyle müziğe profesyonel bir giriş yaptığını belirterek “Çocukluğumdan beri ilgi duyduğum işi yapıyordum artık. Babamın vefatı ve yaşadığım üzücü olaylar arka arkaya gelince besteler yapıp sözler yazdım. Albüme adını veren "Sonbahar" ve önümüzdeki zamanlarda paylaşacağım besteleri bu dönemde hazırladım. Bir buçuk yıl önce ilk albümümün çalışmalarına başladım ve bu zaman içerisinde koca bir ekip olduk.” Sözleriyle konuştu.

Ekmen sözlerini şöyle tamamladı:

“Müzik sektöründe çok sayıda esere ve albüme imzasını atan Taner Demiralp'in müzik direktörlüğünde ilk adımı attık ve sözü müziği bana ait olan Sonbahar isimli eserin kaydını ve aranjesini yaptık, sonrasında Ali Boz ile birlikte Türkiye'nin en büyük müzik şirketi olan DMC (Doğan Müzik Yapım) ile yaptığımız görüşme sonucu DMC ile yolumu birleştirip, Samsun Demir’in ve Özden Bora’nın beğeni ve destekleriyle profesyonel olarak sektöre ilk albümümle giriş yapmış oldum.”