TBMM eski Meclis Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Çaydeğirmeni Belediye Başkan Satılmış Gebeş’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, tebrik etti. 

 

Milletvekili l Toptan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Yapılan 30 Mart yerel seçimlerinde Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş aldığı yüksek oy ile Türkiye ikincisi olurken, Zonguldak’ta da birinci oldu. Üçüncü dönem için seçilen Başkan Gebeş ve çalışma arkadaşlarını kutluyor ve tebrik ediyorum. Ayrıca Çaydeğirmeni belde sakinlerini de azimli, üretken ve çalışarak kalıcı eserler bırakan başarılı Başkan Gebeş’e destek verdiğiniz için sizlere de çok teşekkür ediyorum. Ben, dün olduğu gibi bugün ve yarın da Başkan Gebeş’in yapacağı hizmetlerde yardımcı olacağım” dedi. 


Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle, TBMM eski Meclis Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Sayın Köksal Toptan’a nezaket ziyaretlerinden dolayı şahsım ve beldem adına çok teşekkür ediyorum. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Beldemize yaptığımız hizmetlerde Sayın Toptan’ın çok büyük desteklerini gördüm. Bugünden sonra da yapacağımız hizmetlerde destek vereceğine yürekten inanıyorum. Çaydeğirmeni beldeme ne kadar hizmet etsek azdır. Çünkü onların yüreğinde bizlere olan sevgi ve saygıyı bir kez daha 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde bizlere destek vererek ispatlamışlardır. Durmak yok, yola devam” dedi.