Kilimli Sanayi Sitesi'nin açılışı görkemli bir şekilde gerçekleştirildi

Kilimli Belediyesi tarafından yapılan Kilimli Sanayi Sitesi'nin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Kilimli Belediyesi tarafından protokol ve Kilimli halkına iftar yemeği verildi.
Kilimli Sanayi Sitesi'nin açılışına; TBMM eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Gençlik Merkezi Müdürü Haydar Üzülmez, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Kilimli Belde Başkanı Cavit Taşçı, iş adamları, mahalle muhtarları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşma yapan Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, ilk olarak bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.
ULUPINAR: ÇALIŞMALARIN
DEVAMINI DİLİYORUM
Yeni Sanayi Sitesi'nin Kilimli'ye hayırlı olmasını dileyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise, Bu projeden dolayı da Sevgili Başkanımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu şekil projelerle, kentsel dönüşümle Kilimli daha da güzel olacak. Bu hayırlı çalışmaların devamını diliyorum. Güzel çalışmalarında her zaman başkanımızın, teşkilatımızın yanındayız ve burada ticaretle meşgul olacak olan arkadaşlarımıza hayırlı bol kazançlar diliyorum. Onlara milletimiz adına teşekkür ediyorum dedi.
TOPTAN: KİLİMLİ ESKİ
YILLARI ARATAN GÜZELLİKTE OLACAK
TBMM eski Meclis Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan da, emeği geçen herkese teşekkür ederek, Çok eskiler, buranın eski halini bilirler. Bu haline bakıyoruz ve gurur duyuyoruz. Burası küçük bir organize sanayi sitesi, ama inşallah yakında Türkiye'nin en büyük sanayi tesislerinden bir tanesini Filyos Vadisi'ne kuracağız. Filyos Vadisi de, Kilimli'ye 25 kilometre uzaklıkta olacak. Tünellerin projesi bitmek üzere... Bittiği zaman Kilimlimiz o eski yılları aratan güzellikte, çok güzel bir yerleşim yeri olacaktır. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada çalışan arkadaşlarımıza kazasız, belasız hayırlı kazançlar diliyorum diye konuştu.
AYYILDIZ: KENTSEL
DÖNÜŞÜM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ise, şöyle konuştu:
Sanayi Sitemiz daha önce değişik yerlerde olan işyeri sahiplerini bir çatı altında toplayıp, onların düzenli ve güzel bir şekilde bir arada bulunması, dolayısıyla hizmeti sunulmasında kolaylıklar tanınması ve bir nevide kentsel dönüşüm açısından ben önemli buluyorum. Hem sanayicilerimize, hem Kilimli Belediyemize, hem de Zonguldak'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Cenabı-ı Hak kazançlarını bol eylesin. Söylenmesi gereken en önemli şey, açılan her işyeri, kapanan kötü yer demektir. Dolayısıyla bunlara vesile olan herkesi ben tebrik ediyorum.
Sanayi sitesinde bulunan 27 dükkanın anahtarı törenle teslim edildi. Vatandaşlarla beraber açılan iftar yemeğinden sonra İlahi Sanatçısı Ahmet Kemal Bacak konseri ve semazen gösterisi gerçekleşti.