TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Başbakan'ın koruma aracına yapılan saldırıda bir polis memurunun şehit edilmesi olayıyla ilgili olarak, "Türkiye'yi rahat bırakmıyorlar. Oyuna gelmeden millet olarak istikrarı sürdürerek yolumuza devam etmek zorundayız" dedi.
Seçim bölgesi Zonguldak'ta seçim turlarını sürdüren TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eskortluğunu yapan polis aracına yapılan saldırıda bir polisin şehit edilmesi olayını kınadı.
Türkiye'nin bu tür oyunlara gelmemesini isteyen Toptan, şöyle konuştu: "Başbakanımızın mitingi için Kastamonu'ya giderken koruma ekibine Ilgaz dağlarında ateş edildi. Bir polis memurumuz şehit oldu. Türkiye'yi rahat bırakmıyorlar. Ama biz millet olarak bu oyunlara gelmeden istikrarı bozmadan yolumuza devam etmek zorundayız. Bu seçim, istikrarın yeniden pekişmesini sağlayacaktır. O bakımdan hiçbir oyuna gelmeden hiçbir tahrike kapılmadan bu oyuna gelmeyeceğiz. Biz sizin bize her zaman gösterdiğiniz yardımları bir kez daha göstermek için geldik."