Çaycuma Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile ‘Enflasyonla topyekün mücadele programı’na destek veren üyelerini ziyaret ederek firma sahiplerine teşekkür etti.

 

Zekai Kamitoğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere, TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na katkıda bulunmak amacıyla; 81 il ve 160 ilçede bulunan 365 oda ve borsa nezdinde başlattığı çalışmaya Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde destek veriyoruz. Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak’ın açıkladığı, "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na ilk açıklandığı andan itibaren destek olunması çağrısı yapmıştık. Yaptığımız bu çağrı üyelerimiz nezdinde olumlu karşılık buldu ve indirim kampanyasına imkanları dahilince katkı sağlamaya başladılar. Enflasyonla Topyekun Mücadele sadece devletin, özel sektörün yada kurumların üzerine bırakılmamalıdır. Toplumumuzun tüm kesimleri olarak elimizi taşın altına koymalıyız. Bizler de bunun için üyelerimize SMS, mail yoluyla attığımız mesajlarla; web sayfamızda ve sosyal medya hesaplarında etkin bir şekilde yayınladığımız duyurularla katılımı artırmayı hedefliyoruz. Özel sektörün temsilcileri olarak devletimizle birlikte topyekun birlik ve beraberlik sergileyerek, elimizi taşın altına koyuyoruz. Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşeni yapacak ve bu sıkıntılı sürecin atlatılmasına katkı vereceğiz. Devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah, Milletimizin azimli ve kararlı desteği sayesinde bu mücadele amacına ulaşacaktır. Odamızın duyurularında belirttiğimiz gibi, kampanyaya katılmak isteyen üyelerimiz için bir form oluşturduk. Formu doldurup bize gönderecek olan üyelerimiz Odamızın TOBB’a bildireceği listede yer alacak. Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na katkıda bulunmak isteyen üyelerimiz, konuyla ilgili her türlü belge, döküman ve afişleri Odamızdan temin edebilirler. Bugün enflasyonla topyekun mücadele kapsamında indirim yapan üyelerimizi ziyaret ettik. Üyelerimiz enflasyonla topyekün mücadele programına destek veriyorlar ve her birine verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Kendileri bu işi bir milli görev kabul ederek mücadeleyle bu sıkıntılı süreci atlatacağız. Ülkemize verilen bu desteklerden dolayı işletmelerimize ve firmalarımızın hepsine cani gönülden teşekkür ediyorum.”

 

“ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE” PROGRAMI DAHİLİNDE İNDİRİM YAPAN ÇAYCUMA TSO ÜYELERİ

  1. YÜKSEL ODABAŞ-RECAİ ODABAŞ ODABAŞLAR KUYUMCULUK MOBİLYA VE BEYAZ EŞYA
  2. DERYAP EV DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ, MOBİLYA, MEFRUŞAT, MOTORLU VE MOTORSUZ TAŞITLAR,  TURİZM VE SEYAHAT, İNŞAAT, TAAHHÜT, KOMİSYON, NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  3. MURAT VURKAN – B&M BİLGİSAYAR
  4. AHMET BALCI DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ÇAYCUMA ŞUBESİ
  5. UZALDILAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  6. TALAT YAŞAR YURTBAY / TALAT YURTBAY MOBİLYA MAĞAZALARI
  7. ZONDERSAN DERİ MAMULLERİ TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÇAYCUMA ŞUBESİ
  8. ADNAN KARADEMİR / KARADEMİR MAKİNA İMALAT VE BAKIM
  9. GENKO METAL İNŞAAT MADENCİLİK REKLAM TURİZM NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  10. TUĞRA MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  11. GÖKSEL GÜNEŞ / GÜNEŞ ELEKTRİK
  12. DEN-KO MOBİLYA İMALAT YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ÇAYCUMA ŞUBESİ
  13. YURTBAYLAR İLETİŞİM ARACILIK HİZMETLERİ PETROL ÜRÜNLERİ NAKLİYE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  14. SARSIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ