Kdz.Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Halk Eğitim Merkezi ve İşkur  işbirliğinde düzenlenen çeşitli eğitim kurslarını tamamlayan kursiyerlere, törenle sertifikaları verildi.

Ereğli Aile Destek Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Törende konuşan Kaymakam Nazım Madenoğlu, SYDV, Halk Eğitim Merkez ive İşkur tarafından düzenlenen, takı tasarımı, ahşap boyama, mumda resim, elde kurdela, kuaförlük, el sanatları, dikiş-nakış, ebru sanatı, okuma-yazma kursları olmak üzere 18 adet kursu tamamlayan 347 kursiyeri kutladı.

İlçe genelinde meslek edindirme ve istihdam alanlarında yapılan her türlü çalışmalara katkı sağlamaya hazır olduklarını anlatan Madenoğlu, yeni dönemde de kursların süreceğini belirtti.

Konuşmaların ardından uygulamalı kursu başarıyla tamamlayan 347 kursiyere sertifikaları verildi.

Törene Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, İşkur Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, daire müdürleri, kursiyerler ve aileleri katıldı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)