Zonguldak Valiliği ile Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi tarafından hazırlanan 2011 Yılında düzenlenen törenle hizmete açılan Şehitler Ormanı’nın giriş tabelası meydana gelen bir trafik kazası sonucu yıkıldı. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, "Olay yerinde kaza nedeniyle araç parçaları da var. Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tabelayı yeniden alana dikiyor, herhangi bir sorun yok" dedi.


Ereğli-Zonguldak karayolu Cemaller mevkisinde yaklaşık 5 bin metre karelik araziye kurulan Şehit Ormanının girişinde yer alan Orman Genel Müdürlüğünün logosunun bulunduğu, “Zonguldak Şehitlik Ormanı” yazılı tabela yeniden yerine dikildi.

Ereğli Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler yıkılan alanı yeniden düzenlemek için yaklaşık 10 kişilik ekip ile çalışma başlattı.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Mustafa Kemal Bektaş'a yaptığı açıklamasında, söz konusu olay ile ilgili Jandarma ekiplerinin araştırma yaptığını, "Şehitler Ormanı" tabelasının bir süre önce meydana gelen bir trafik kazasında yıkıldığının tespitinin yapıldığını söyledi. Olay yerinde kaza nedeniyle araç parçalarının bulunduğunu ifade eden Madenoğlu, "Herhangi bir sorun yok. Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz çalışmalarına hemen başladılar" dedi.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)