Alaplı Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Emirliğince ilçedeki özel ve kamu kurum araç şoförlerine uyulması gereken trafik kuralları konusunda eğitim semineri verildi.

Alaplı'da Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yıllık eğitim planı çerçevesinde okul servisleri şoförleri, kamu kurum araçları şoförleri, taşımalı eğitim şoförleri ve halk otobüsleri şoförlerine yönelik eğitim semineri verildi.
Alaplı Kaymakamlık binası çok amaçlı salonunda düzenlenen eğitim seminerine toplantıda Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, Polis Merkezi Amiri, Bürolar Amir Vekili Komiser Yardımcısı Oktay İmat, Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam, Trafik Tescil Büro Amir Vekili Uğur Mazlum, trafikte görevi polisler, özel ve kurum araçları, taşımalı eğitim ve köy minibüsleri şoförleri katıldı. Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yıllık eğitim planı çerçevesinde Okul servisleri şoförleri, kamu kurum araçları şoförleri, taşımalı eğitim şoförleri ve halk otobüsleri şoförlerine yönelik eğitim semineri verdiklerini söyledi.
Emniyet Müdürü İsmail Baş'ın konuşmasının ardından Alaplı Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amir Vekili Uğur Mazlum tarafından okul servis sürücülerine Karayolları Trafik Yönetmeliği'nin ilgili hususlarına göre uyacakları kurallar, ilkyardım, trafik güvenliği ve kazalar ile ilgili olarak alınması gereken önlemler konusunda bilgiler verildi.