Alaplı Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 2011 yılı asayiş olayları ve İlçe merkezinde yaşanan trafik sorunları ve çözüm önerileri adlı toplantı düzenlendi.

 

Alaplı Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda 2011 yılında İlçe genelinde yaşanan asayiş olayları sine vizyon eşliğinden anlatılırken, Trafik düzenlemeleri konusunda çözüm önerileri sunuldu.

Toplantıda konuşan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç,2011 yılında asayiş olaylarında yüzde 12 oranında artış olduğunu belirterek, son yıllarda cep telefonu ile yapılan kontör dolandırıcılık olaylarının aydınlatılmasında büyük bir başarıl elde edildiğini söyledi.

Şehir içi trafik düzenlemesi belediyenin sorumluluğunda olan bir görevdir diyen Malğaç, Toplantıyı bizlerin yapması nedeni Devletin ilçedeki temsilcisi olarak bize gelen şikâyetleri ortak bir noktada çözümlenmesini sağlamak amacındayız. İlçede huzur ve güveni sağlamak amacıyla bu sorumluluğumuzu yerine getirmek durumundayız. Sorunları ortak bir noktada buluşturarak çözüm üretebilirsek bundan has ve sevinç duyarız. İlçe trafiğini düzenlenmesinde salonda bulunan herkesin desteğini bekliyoruz dedi.

 

Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İlçe merkezinde trafik sorunu yaşanan kavşak, cadde sokaklardaki düzenlemelerin nasıl yapılacağı konusunda sunum yaparak bilgi verdi.

 

Toplantıda, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti başkanları ve temsilcileri, dolmuş şoförleri söz alarak trafik sorunları konusunda çözüm önerileri sundu.

 

Toplantıya, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Alaplı Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, Belediye Meclis üyeleri, Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç, Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, Esnaf Odası Başkanı Şerafettin Kocaman, Siyasi Parti İlçe Başkanları, dernek başkanları, dolmuş ve taksi şoförleri katıldı.