AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Ciğer, destek turlarına devam ediyor.

Ciğer, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’na yaptığı ziyarette kentin sorunlarının çözümü için belediye ile diğer tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde bulunması gerektiğini vurguladı.

Bilgi alış verişi yapılan ziyarette Ereğli’nin şoför esnafının ve trafik sorunlarının ortak akılla birlikte karar verilerek çözüleceğini, bundan dolayı Şoförler Odası’nın görüş ve önerilerinin çok önemli olduğu şehrin rahatlaması ve hat planlaması yapılarak trafik sorununun çözülebileceğinin altı çizildi.

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Ciğer, Ereğli’de ortak anlayışla her şeyin çözülebileceğini belirtti.

Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı yönetimi ziyaretinden ötürü Ciğer’e teşekkür ederek, kentin rahatlaması için el ele birlikte her türlü çalışmada yer alacaklarını Belediye Başkanın öncülüğünde de destek vermeye hazırla olduklarını belirterek, seçim sürecinde başarılar diledi.

 

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı Aday Adayı Yaşar Ciğer, geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye geçen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti’ye geçmiş olmasından dolayı Demirtaş’a hayırlı olsun diyerek başarılar dileyen Ciğer, yakın olan iki belediyenin daima hizmet ve insan odaklı olarak birlikte çalışmasının önemini dile getirdi.

Güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret bilgi alış verişi ile son buldu.



YAŞAR CİĞER KİMDİR?

1974 yılında Kandilli’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kandilli’de tamamladı. 1996 yılı Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu ve Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi yüksek lisans eğitimi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi eğitimi görmüş olup 1996 yılında İstanbul’da öğretmenliğe başladı. İki yıl İstanbul’da görev yaptıktan sonra 1998-2001 yılları arasında Bitlis’in Tatvan ilçesinde öğretmenlik yaptı.

2001 yılında Kdz. Ereğli’ye öğretmen olarak atanan Yaşar Ciğer, Ereğli’de birçok okulda idarecilik görevi ve 2012 yılında Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim’de Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. Milli Eğitimde birçok başarılı çalışmaları olan Ciğer, 2004 ve 2011 yıllarında aylıkla ödüllendirme, 2012 yılında başarı, 2016 yılında üstün başarı ve 2017 yılında da onur belgesi almıştır.

1986 yılında Kandilli Geyikbeli Spor ve 1988 yılında Gümeli Spor’da futbol oynadı. 1994 yılında Edirne PTT Spor’da futbolcu olan Yaşar Ciğer, Satranç il hakemliği, masa tenisi antrenörlüğü, futbol hakemliği, masa tenisi ve kort tenisi hakemliği ve sporculuğunun yanında bocce antrenörlüğü ve eskrim spor kulübü yöneticiliği, kort tenisinde KETA (Karadeniz Ereğli Tenis Akademisi) spor yöneticiliği yapmış olup halen aktif olarak tenis sporu yapmaktadır.

2007 yılında Armutçuk Lisesi Mezunlar Derneği (ARLİMDER) kurucu başkanlığı, 2011 yılında Ereğli Gönüllü İtfaiyeciler Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Derneği Başkan Yardımcılığı (ERİDAK) 2013 yılında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGEV) 2014 yılında Kdz. Ereğli Eskrim Spor Kulübü yöneticiliği, 2017 yılı KETA tenis akademisinde yöneticilikler yapmıştır.

2008 yılında AK Parti’nin Türkiye genelinde başlattığı Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinden katılımcıların oluşturduğu ‘Yerel Yönetimler Siyaset Akademisi’ programının sonunda yapılan sınavda üçüncü olarak dönemin başbakanından (Recep Tayyip ERDOĞAN) ödülünü almıştır.

1993’te Milli Gençlik Vakfı (MGV) Edirne İl Başkan Yardımcılığı,

1996 yılında İstanbul Sultanbeyli İlçesi Milli Gençlik Vakfı Başkanı olmuştur.

2009 yılında AK Parti Kandilli Belediye Başkan Adayı olmuştur.

2012 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi Denetimi Alanında Yüksek Lisans yaptı.

Çeşitli gazete ve dergilerde şiir, makale ve yazıları yayınlanan Yaşar CİĞER’in eşi de öğretmen olup biri erkek biri kız olmak üzere ikiz çocukları vardır.