Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak önceki akşam kilitlenen Devrek Yol Ayrımı kavşağında eline telsizi aldı ve trafik polisi gibi trafik akışının normale dönebilmesi için mücadele etti. Kdz.Ereğli'de Pazar günü iki önemli kavşağın kapatılmasının ardından trafik akışında da yığılmalar oluştu. Çetin Apatay Bulvarı üzerinde bulunan Volkswagen karşısındaki kavşağın yanı sıra Ereylin Alışveriş Merkezi güzergahına da giden kavşağın Ereğli Belediyesi tarafından kapatılmasının ardından özellikle Erdemir iş çıkışı Devrek Yol Ayrımı güzergahında kilitlenmeler yaşanmaya başladı.

Yığılmalar nedeniyle sürücüler arasında zaman zaman tartışmalar yaşanırken, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri de bu tür kavgaların önüne geçmekte zorlanıyor.
Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan bazı vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak'a ve ekibine gösterdikleri yoğun çalışmadan ötürü teşekkür ettiler. Vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdürümüzün kendisine de bizzat çalışmalarından ötürü teşekkür ettik. Akşam saatleri ağırlıkta olmak üzere Devrek yol ayrımı güzergahı başta olmak üzere İstanbul yol ayrımı, Hükümet kavşağı, Meydanbaşı yokuşlarında yaşanan trafik yoğunluğunun nasıl azaltılacağını da yetkililer artık bir çözüme kavuştursun dediler.