CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak ziyaretini itibarsızlaştırmak istendiğini belirterek tepki gösterdi.

AK Partililere seslenen Uzun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı söylemlerinden örnekler de vererek şu açıklamayı yaptı:

"Sayın AK Partililer; açılamadan harap olan Kilimli Sahil Yolu Projenizin ezikliğini hissediyorsunuz tabi, bu gündemi değiştirip Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak ziyaretini trollemek, itibarsızlaştırmak istemenizi anlıyoruz.

Aynı gafı genel başkanınızın yaptığını hatta, Zonguldak adını bile telaffuz edememesini sizlere hatırlatmak isterim.

Hatta Karaelmas Üniversitesi'ni biz kurduk bile demiştiniz. Biz sizin gibi bu dil sürçmelerine tencere tava çalmamıştık.

Şimdi sizin hafızaları tazeleyelim o zaman..

- Genel Başkanınız 'Daha Adil Bir Dünya Mümkün' isimli kitabının Fransızca baskısını "Evet görüldüğü gibi bu da İngilizcesi" diyerek tanıttı...

- “Kendi içerisindeki taciz, tecavüz, hırsızlık, arsızlık dalgasıyla hesaplaşmayı reddeden zihniyettir bizim zihniyetimiz.” dedi!

-Son yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için alanlara indiğinde , Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a oy isterken, Cumhur İttifakı’nı terör örgütlerinin destek verdiği ittifak olarak niteledi.

-En ciddi "gaflarından" olan , "Bir tarafta Cumhur İttifakı’nın, yani terör örgütleri zihniyetinin destek verdiği Cumhur İttifakı” dedi.

-Ben ülkemi pazarlamakla mükellefim ,dedi.

-‘Evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde’ sözlerinin ağzından çıktıktan sonra,sizler bile şaşırdınız ama tepkiyi ancak muhalefet Partisi'ne gösterecek yüreğiniz var !

-Hatay Mitinginde , CHP Genel Başkanı ile Devlet Bahçeli’yi karıştırarak; ‘Ben, belediyecilikten geldim, sen nereden geldin Bahçeli? Bahçeli SSK’nın Genel Müdürlüğü’nü yaptı’ dedi mi? Dedi.

-Dönemin Başbakanı Edoğan, 17. Akdeniz Oyunları açılışında yaptığı konuşmada ‘Mediterranean’ olan Akdeniz için, ‘White Sea’ olarak adlandırılır’ diyerek uluslararsı bir gafa imza attı mı? Attı.

-"Gerek terör örgütleriyle mücadelemizde, gerekse Suriye'yi istikrarsızlaştırma çabalarımızda uluslararası toplumdan beklediğimiz desteği alamadık" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'muydu ?

-80 öncesinden söz ediyorum diyerek ; Büyük kızım Esra, bir gece kapıya not yazmış, “babacığım bir geceni de bize ayır.”

Büyük kızı Esra’nın doğum günü ne biliyor musunuz? 14 Ekim 1983.

-Yıl 2013: Gezi Parkı eylemcileri Bezmi Alem Valide Sultan Camiine ayakkabıyla girdiler. Görüntüler haftaya Cuma yayınlanacak...Hala bekliyoruz görüntüleri...

-Yıl 2014: Mavi Marmara gemisini götürenler otoriteden izin almalılardı. Otorite Türkiye’de biz isek biz zaten izni verdik.

Yıl 2016: Mavi Marmara gemisini oraya götürmek için günün Başbakanına mı sordunuz? Dedi mi? Dedi.

-Yıl 2018: Bu kardeşinize yetkiyi verin bu faiz ve dövizle nasıl mücadele ediliyor göreceksiniz.Gördük!!!

-Yıl 2021: 13 Haziran: 1915 Ermeni soykırımı iddiasını ABD Başkanı Joe Biden’e soracağım.

14 Haziran: Hamdolsun gündeme gelmedi.Dedi mi ?Dedi.

-Yıl 2021: ABD ve Avrupa’da Kovid-19 aşıları parayla yapılıyor. İngiltere’de 100 sterline aşı yapılıyor.Dedi mi? Evet dedi.

-29Nisan 2013 :Üç beş çanak çömlek çıktı diye ,Marmaray'ı 4 yıl geciktiydiler.

4 Ağustos 2013 :Tarihe duyduğumuz hassasiyet sebebiyle projeyi 4 yıl geciktirdik.

Daha yazayım mı? Geldi mi kafalar yerine ?

Bunlar hariç alenen millete ettiğiniz hakaretleri yazmıyorum bile. .

Zihni Sinir projelerinizi bu yaygarayla örtemezsiniz.

22 Ocak 'ta vereceğiniz sınava odakların.

Boş işlerle uğraşıp durmayın, işinize bakın."