Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 22 Ekim 2017 tarihinde yapılması planlanan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin 2018 yılının Nisan ayı içerisinde yapılmak üzere ertelendiğini belirterek yazılı açıklamasına başlayan Yazıcı, kendisine gelen istek ve ısrarlar nedeniyle sorumluluk almaya yöneldiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

 

"POZİTİF İVME KAZANMASI"

"Bölgemizin yeni bir vizyon ve açılıma ihtiyacı olduğu aşikardır. Biz büyürsek bölgemiz, bölgemiz büyürse ülkemizde büyüyecek anlayışı doğrultusunda bölgemizin gelişip kalkınması, ekonomimizin pozitif ivme kazanması ancak ve ancak birlik ve beraberliğimizin sağlanmasıyla elde edileceğine dair olan inancımız, ekip arkadaşlarımızla birlikte talip olduğumuz makama karşı olan sorumluluk duygumuzu pekiştirmektedir.

 

"HİZMET YAPMAYA MUKTEDİR OLDUK"

Allah’a hamd olsun ki, bu güne kadar bölgemizin gelişip kalkınması noktasında gerek ticari hayatımızda gerekse görev aldığımız Sivil Toplum Kuruluşları aracılığıyla birçok hizmet yapmaya muktedir olduk. Bölgemize hizmet etme konusunda dün nasıl heyecanla, şevkle, azimle, sabırla, birlik beraberlik içerisinde mücadele ettiysek bu günden sonra da aynı kararlılıkla Karadeniz Ereğlimiz ve ülkemiz için mücadele etmeye devam edeceğiz.

 

"TALEP VE BEKLENTİLERİ GÖZETEREK..."

Bu vesileyle, Allah’ın izniyle, ailemizin ve dostlarımızın desteklerini yanımıza alarak, kamuoyunun talep ve beklentilerini gözeterek, bölgemizin gelişip kalkınması noktasında hizmet etme makamı olduğuna inandığım Ticaret ve Sanayi Odamızın Nisan 2018 ayı içerisinde yapılacak seçimlerinde ekip arkadaşlarımızla birlikte göreve talip olduğumuzu tüm kamuoyunun dikkatine sunarken, ilerleyen günlerde yapacağımız basın toplantısı ile detaylı açıklamaları Birlik ve Gelişim Grubu olarak sizlerle paylaşacağımızı belirtir, seçimlerde aday olan tüm iş insanlarımıza başarılar dilerim"