Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan Güney, Ergün Çelik, Halil Akcan, Nusret Yakıcı, Mehmet Köktürk, Meclis Üyesi ve Genel Kurul Delegesi A.Sadi Baruönü, Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Kocaağa ve Genel Sekreter Alper Püren'den oluşan Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, Çaycuma ve bölge ile ilgili sorunları içeren bir dosya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na iletildi.
Oldukça sıcak ve samimi geçen ziyarette yeni seçilen organ üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Hisarcıklıoğlu, bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözümü için ilgili birimlere talepleri ileteceğini ifade etti. Ülkemizin ve tüm dünyanın önemli bir krizin içinde olduğunu belirten M.Rifat Hisarcıklıoğlu, piyasaların canlandırılması için önemli bir çalışma yaptıklarını ve yakında bunu hayata geçireceklerini ifade etti.  Ziyaretten oldukça memnun döndüklerini belirten Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık şunları söyledi:
"Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile görev süresi boyunca çok yakın ilişki içerisinde olduk. Bölgemiz adına dile getirdiğimiz konulardan bazılarını kendisi daha önceki görüşmelerimizde de iletmiştik. Kendileri bölgemizin sorunları çok iyi biliyor ve destek veriyor. Bu yüzden yapmış olduğumuz ziyaret ve görüşmelerin bölgemiz adına hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.”