Devrek Kızılay Şubesi ve Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından birlikte organize edilen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.
Devrek Veysel Atasoy Caddesi'nde bulunan mağazada Zonguldak'tan gelen Kızılay Sağlık personeli tarafından oluşturulan kan alımına TSO Başkanı Mehmet Oktay, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, memurlar ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kan bağışı kampanyasına Yönetim Kurulu Üyeleri ile destek veren TSO Başkanı Mehmet Oktay, "Kanın dünyada yapılamayan tek ilaç olduğunu ve mutlaka stoklarımızda kanın bulunması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Bu nedenle bizler TSO Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte kan bağışı kampanyasına her anlamda desteklerimizi vermek için buradayız ve desteklerimiz süresiz şekilde devam edecektir" dedi.
Devrek Kızılay Şube Başkanı Zehra Ocakçıoğlu, "TSO ile yapılan organizasyonla ilçede kan bağışı kampanyası tertipledik. Bir günlük kampanyada bizlere destek veren TSO Başkanı Mehmet Oktay'a Yönetim Kurulu Üyelerine bu kampanyaya destek veren herkese ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.