Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası,Türkiye’de düzenlenen en büyük fuarlardan biri olma özelliğini  taşıyan 2013İstanbul Tüyap Yapı Fuarına gezi düzenledi. C meslek grubuna dahil inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin yoğun ilgi gösterdiği bu geziye firma ortakları ve temsilcileri katıldı. 

Düzenlenen geziye Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çivici ve Meclis Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın katıldı.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan fuarla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

“Sabah 05.45 te Ereğli’den hareket eden kafile Berceste’de sabah kahvaltısı yaptıktan sonra saat:10:45 de İstanbul / Büyükçekmece de bulunan Tüyap fuar alanına giriş yapılmasının ardından, Kdz. Ereğli’yi her yıl başarı ile temsil eden FİXKİM  firması başta olmak üzere sektördeki gelişmelerin ve yeniliklerin yerinde görülmesini sağlayan  ziyaretlerde bulundular.

Yurt içi ve yurt dışından sektör temsilcileri ile tanışma ve bilgi alışverişi sağlamak üzere fuarda mevcut tün standları gezen üyelerin, fuarın çok verimli geçtiğini ifade etmeleri, Fuar organizasyonunu yapan TSO yetkililerini son derece memnun etmiştir.

Daha sonra Ereğli’ye dönmek üzere hareket eden kafilemiz, Sapanca Berceste de güzel bir akşam yemeği yenmesinin ardından gecenin ilerleyen saatlerinde Ereğli’de oldular.”