KAZADA CAN VERDİ KAZADA CAN VERDİ


Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyelerini TÜYAP Yapı Fuarı’na getirdi.
Kdz. Ereğli TSO, 26-29 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenen TÜYAP Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknoloji fuarına gezi düzenledi. İnşaat grubu meslek komitesinin organize ettiği geziye iki araç, yaklaşık 60 oda üyesi katıldı. Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, oda üyelerini bina önünden uğurladı. Oda üyelerine gezide Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özkan, Meclis Başkan Yardımcısı Okan Duru ve İnşaat Komite Başkanı Can Buzoğlu eşlik etti. 
Fuarda üyeler yeni teknolojiler ve ürünler ile ilgili bilgi sahibi olurken, Kdz. Ereğli TSO tarafından üyelere sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ikramında bulunuldu.
Fuar gezilerini geleneksel hale getirdiklerini söyleyen Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, oda üyelerinden güzel tepkiler aldıklarını belirtti. Keleş konuşmasında: "Öncelikle TÜYAP Yapı Fuarı gezisini organize eden İnşaat Grubu Meslek Komitemize teşekkür ederim. Fuarları önemsiyoruz bu nedenle gezileri geleneksel hale getirdik. Göreve geldiğimiz günden bu yana her yıl fuarlara katılım sağlıyoruz. Oda üyelerimizde bu durumdan oldukça memnun ki katılımları çok yüksek oluyor. Üyelerimizden verimli dönüş almakta bizleri mutlu ediyor. Bundan sonra yine aynı düzende gezilerimiz devam edecek" ifadelerine yer verdi.

WhatsApp Image 2023-05-01 at 12.43.13WhatsApp Image 2023-05-01 at 12.43.19