Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu beraberinde Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyeleri İhsan Yazıcıoğlu ve Ayhan Atay ile gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret ederek kuruluş yıldönümünü kutlayarak başarı temennisinde bulundular.

 

Ziyarette konuşan İlhan Yazıcıoğlu, Önder Gazetesi’nin gerek gazete gerek internet sitesinin doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile hizmet ettiğini belirterek, “Gazetenin kurucusu başta Celal Bozkuş olmak üzere Önder Gazetesi ailesine daha nice uzun yıllar temenni ediyorum. Gerek gazete gerek internet sitesi bölgenin nabzını doğru ve tarafsız olarak tutmaktadır” dedi.

Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu da Önder Gazetesi’nin kazandığı çok sayıda ödül ile Ereğli’nin adını tüm Türkiye’de duyurduğunu belirterek, “Başarıyı ödüllerle taçlandırdığınız gibi ilçemizin de adının başarı ile duyurulmasına vesile oldunuz. Önder Gazetesi’ni başarılarından ötürü kutluyorum” sözleri ile konuştu.

Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyesi Ayhan Atay, ağırlığı ile bölgenin gündemi yakından takip ettiği Önder Gazetesi’nin 23. Yayın yıldönümünün de başarılarla geçme temennisinde bulundu.