Kdz. Ereğli TSO yönetimi MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İlkay Özdemir'i ziyaret etti.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı İlkay Özdemir ve yönetimini ziyaret etti.
TSO Başkanı Mehmet Genç, başlatmış oldukları birlik ziyaretlerinin ilk etabında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirterek, ikinci etapta siyasi partileri ziyaret ettiklerini söyledi. Genç, "Ereğli'nin sorunları için birlik ziyaretlerini başlattık. İlk önce sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik ve birlik toplantısı düzenleyerek sorunları tartıştık. İkinci etapta ise siyasi partileri ziyaret ederek onlarla da bir toplantı düzenleyeceğiz. Biz Ereğli içlin herkesin elini taşın altına koymasını istiyoruz" dedi.
MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İlkey Özdemir de, Ereğli için yapılacak her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Özdemir, "Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. TSO Ereğli'deki sivil toplum kuruluşları arasında en güçlü olanı. Sizlerin böyle bir çalışma başlatmanız ilçemiz için sevindirici bir olay.
Ülkemizin ve ilçemizin içinde bulunduğu durum ortada. Birlik olarak sorunları aşmamız gerekiyor.
Biz MHP olarak Ereğli ve ülkemiz için yapılacak olan her doğrunun yanındayız" dedi.