Kdz Ereğli Tso Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, Meclis Başkanı Zeki Us,  Yön. Krl. Bşk. Yrd. Niyazi Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çetin, Yahya Yahyaoğlu, Muhammet Likoğlu, Meclis üyesi Recep Koç ve Oda Genel Sekreteri Gündüz Acar ile birlikte civar oda ziyaretlerinde bulundu.
İlk ziyaret Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’na yapıldı. Ziyarette Genç Akçakoca hakkında Oda Başkanı Mustafa Vural’dan detaylı bilgiler aldı. Vural yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genç ve Oda yetkililerine teşekkür etti. Genç ziyaret anısına Kdz Ereğli Tso logolu tabak hediye etti.
İkinci ziyaret Düzce Ticaret Borsasına gerçekleştirildi. Borsa Başkanı Nurettin Karslıoğlu’nun makamında yaklaşık 1 saate yakın süren ziyarette Düzce ile ilgili bilgiler alındı Nurettin Karslıoğlu ziyaretten dolayı Genç ve Oda yetkililerine teşekkür etti. Genç ziyaret anısına Kdz Ereğli Tso logolu tabak hediye etti.
Üçüncü ve son ziyaret Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük’ün makamında gerçekleştirildi. Büyük, Genç’ e Düzce’nin ekonomisi ile ilgili detaylı bilgiler sundu, Ereğli Tso’nun yaptığı birlik ve beraberlik çalışmasının çok güzel olduğunun Odaların birbirleri ile her zaman yakın diyaloglar kurması gerektiğini bildirdi. Genç ziyaret anısına Büyük’e Tso logolu tabak hediye etti. Beraber yenen öğle yemeğinde sonra Kdz Ereğli Tso yetkilileri Düzce’den ayrıldı.