Kdz. Ereğli TSO'nun düzenlediği iftar yemeği Erdemir Eski Bağlık Gazinosu'nda yapıldı.

Ramazan aylarında iftar yemeği veren kurum ve kuruluşlar arasında yer alan TSO bu geleneğini sürdürdü. Kdz . Ereğli TSO'nun iftar yemeği öncelikle üyelere verildi. TSO'nun ilk iftar yemeği Erdemir eski Bağlık Gazinosu'nda gerçekleştirildi. İlçe Müftüsü Osman Aydın salonda ezen okudu ve ardından dua yaptırarak "Allah kabul etsin" sözleriyle iftarın olduğunu açıkladı.
Oruç açılıp iftar yemeği sırasında da  Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, yemeğe katılan davetliler, konuklar ve üyelerine yaptığı hoş geldin konuşmasında şöyle dedi:
"Ticaret ve Sanayi Odamızın, kıymetli üyeleri ve saygı değer basın mensupları, odamızın düzenlemiş olduğu geneleksel iftar yemeğine hoş geldiniz. Mübarek Ramazan ayında bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere yönetim kurulu adına teşekkürlerimi sunarım.
Bu akşam düzenlemiş olduğumuz yemeğin amacı üyelerimizin birlikte herkesin ev sahibi durumunda olduğu güzel bir ortamda bir iftar düzenlemekti. Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve bütün yöremiz için hayırlı olmasını diler, gelecek yıllara nice güzel ramazanlara hep beraber olması dileğiyle saygılarımı sunarım."
Kdz. Ereğli TSO'nun ikinci iftar yemeğinin önümüzdeki günlerde protokole dönük yapılacağı bildirilirken, iftar tarihinin ikinci bir duyuruyla kesinleşeceği vurgulandı.