Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Oktay'ı ziyaret ederek, odaların genel sıkıntıları ve mevcut ortak sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Alaplı TSO Genel Sekreteri Taner Aslan ve Devrek TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban'ın da hazır bulunduğu ziyaretle ilgili bilgi veren Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç, Uzun zamandan bu yana görüşeme imkanı bulamadım Mehmet Oktay'ı bugün ziyaret etmek nasip oldu. Başkanımla malum olan odalarımızın ortak sorunları, üretilmesi gereken çözümler ile ilçelerin mevcut ekonomileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk ziyaretimizden dolayı gösterdikleri misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
Rafet Kılıç'ın kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Devrek TSO Başkanı Mehmet Oktay ise, Başkanımızın da ifade ettiği gibi Ticaret ve Sanayi Odalarının sıkıntıları ve ele alınması gereken tedbirler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımın ve oda genel sekreterimizin nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum diye konuştu.
Rafet Kılıç'a Devrek ziyaretin anısına TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban tarafından ilçenin sembolü olan Devrek bastonu hediye edildi.