Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, İş Rehberi Hazırlığı'na başlanıldığını açıkladı.
Zonguldak TSO Başkanı Salih Demir, Zonguldak'ın tanıtımına katkı sağlayacak, üretici ile tüketiciyi buluşturacak, Zonguldak'ın ülke düzeyinde tanıtılmasına katkı sağlayacak İş Rehberi Hazırlığına başlanıldığını, bu çalışma için 2001 yılında benzer çalışmayı yapan Everst Reklam şirketine yetki verildiğini açıkladı.
TSO Başkanı Salih Demir, yapılan anlaşma uyarınca 22 Mart tarihinde iş rehberlerinin merkez ilçe ve bağlı beldelerde ücretsiz dağıtımının yapılacağını, reklam versin veya vermesin Zonguldak TSO ve Esnaf Odaları Birliğine üye tüm işyerlerinin iş rehberinde yerini alacağını belirtti. Demir, “Zonguldak'ta gelişen sektörlerin tanıtılması, yeni işyerlerinin bilinmesi ve üyelerimizin tanıtılması hususunda yaptığımız çalışmaları çeşitlendirmek için iş rehberi hazırlanmasına karar verdik.
İş rehberi kayıtlarını ayrıca web sayfamızda da yayınlayarak Zonguldak TSO üyelerine ve Esnaf Odaları Birliği üyelerini destekleyeceğiz. Ciddi, tutarlı bir firma ile üyelerimize ve Zonguldak'a kaliteli bir iş rehberi sunacağız“ dedi.