Kdz. Ereğli TSO Başkanı Mehmet Genç ve yönetim kurulu Zonguldak Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz'ı ziyaret etti.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Mehmet Genç ve yönetim kurulu Zonguldak Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşma yapan Kdz. Ereğli TSO Başkanı Mehmet Genç, Başkanımıza hayırlı olsuna geldik. Amelebirliği bölgenin hatta Zonguldak'ımızın en büyük kurumlarından bir tanesi. Güzel bir bütçesi olduğunu biliyoruz. Bütçeyle beraber Zonguldak'a belli katkılar bundan sonra vereceğini düşünüyoruz. Başkanımızın belli projeleri programları vardır. Bölgeye yapacakları her bir şeyde bizlerde yardımcı olmaya hazırız dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz ise Belli projelerimiz kafamızda var. Bunları önümüzdeki günlerde bakanımıza arz edeceğiz. Burada bizim çalışmalarımız yönetim kurulunda karar aldıktan sonra bakanlık onayıyla oluyor. Zonguldak'ta bayağı ses getirecek proje üzerinde çalışıyoruz ama bunların önce kurullarda görüşülüp kabul görmesi lazım. Eğitim ve diğer konularda bir iki projemiz var. İnşallah kabul görür. Bizde hem Amelebirliği üyelerine hem de Zonguldak'a katkı sağlamış oluruz. Sonuçta bu şehir bizim şehrimiz şeklinde konuştu.