İstanbul Tüyap’ta düzenlenen 39.Yapı Fuar Gezisine üyelerini götüren  Kdz. Ereğli TSO’dan yapılan açıklamada şu bilgi verildi: 

TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın , Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çivici, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Remzi Alim ve İnşaat Grubu Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Yılmaz ile TSO Üyelerinden oluşan ve sektörde faaliyet gösteren üyeler katıldı.

Sabah saat 06:00’ da hareket eden kafile Düzce’de yapılan kahvaltının ardından Fuar alanına hareket etti. Öğle saatlerinde Beylikdüzü - Tüyap’ ta olan kafilemiz fuarda yaklaşık 5 saat süreyle gezme ve inceleme  imkanı buldular. Akşam saat 17:00’de Beylikdüzü’nden hareket eden kafilemiz Ataşehir’ de yenilen akşam yemeğinin ardından gecenin ilerleyen saatlerinde Ereğli’de oldular.

Gezinin oldukça yararlı geçtiğini ve gelişen teknolojiyi yerinde görme imkanı bulduklarını belirten üyeler memnuniyetlerini dile getirirken Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine gerçekleştirdikleri bu organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.