Zonguldak il merkezi ve ilçelerindeki Ticaret ve Sanayi Odaları yöneticileri, bir araya geldi.
Zonguldak TSO il binasında toplanan odaların Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2009 yılının ilk istişare toplantısını yaptı.
Yemekli toplantıda söz alan üyeler, Zonguldak'ın ekonomik, sosyal ve kültürel sorunları konusunda görüşlerini belirttiler.
Toplantı öncesi gazetecilere konuşan Zonguldak TSO Başkanı Salih Demir, birbirini tanımayan il ve ilçe TSO yöneticilerinin bu toplantı sayesinde tanışma ve kaynaşma fırsatı bulduklarını söyledi.
Toplantıda ele alınacak konulardan birinin de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Genel Kurul seçimleri olacağını bildiren Salih Demir, "Başkanlar ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla bugün bir arada olup, güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunma kararı aldık. Genel Kurul'da bölge olarak birlikte hareket etmek istiyoruz" dedi.
Çaycuma TSO Meclis Başkanı Zeki Yurtbay ise, oda başkanlarının konumunun önemine değinerek, Eskişehir'de yaşanan değişimin TSO yöneticileri sayesinde olduğunu, bu değişimin Zonguldak'ta da hayata geçirilebileceğini kaydetti.
Ticaret ve Sanayi Odaları istişare toplantısı, daha sonra basına kapalı şekilde devam etti.