Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (KOBİ) ilişkin Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendiğini bildirdi.

 

2014 Yılı Mali destek programı, Ekonomi Bakanlığı’nın yeni teşvik sistemi ile verilen desteklere ilişkin BAKKA yetkilileri tarafından 21 Ocak 2014 Salı günü Ereğli TSO hizmet binasında eğitim verileceği belirtilen yazılı açıklamada TSO üyelerinin etkinliğe katılımı istendi.

Açıklamada şu şekilde:

“Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının 2014 KOBİ Mali Destek Programı kapsamında  10.000.000 TL ve Sosyal Kalkınma Destek Programı kapsamında 5.000.000 TL hibe desteği sağlanacaktır. Yine BAKKA Uzmanları tarafından verilecek olan Ekonomi Bakanlığı Yeni Teşvik Sistemi bilgilendirme toplantısı ile yatırımcılarımızın daha etkin bilgilere ulaşabilmesi amaçlanmıştır. Kdz.Ereğli KOSGEB Temsilciliği ve Kdz.Ereğli KGF Şube Yöneticisi tarafından destekler konusunda detaylı bilgilerin verileceği KOBİ Zirvesine tüm üyelerimiz davetlidir”