Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sertan Yalçın, yaşama veda eden Yaşar Tetiker’in onursal başkan ilan edildiğini bildirdi.

Yalçın’ın açıklaması şöyle:

“Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasının çeşitli organlarında görev yaptıktan sonra 1992 yılında yapılan seçimler neticesinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen ve başarılı hizmetlerle imza atan Sn. Yaşar Tetiker rahatsızlığı nedeniyle sadece iki dönem ara verdikten sonra 09/05/2013 tarihinde yeniden Başkan seçilmiştir.

Son döneminde, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa rağmen görevlerini aksatmadan yürüten ve ara verdiği dönemler nedeniyle eksik kalan projeleri tamamlamaya çalışan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Yaşar Tetiker, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalıktan ne yazık ki kurtulamayarak 26.12.2017 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuş ve ebediyete uğurlanmıştır.

Görev yaptığı 20 yıla yakın bir süre içinde birçok başarılı projeye imza atan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Yaşar TETİKER’ in görevi başında iken vefat etmesi ve Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesinin kurulması ve hayata geçirilmesi başta olmak üzere geçmişteki çok başarılı hizmetleri Oda Meclisimizin 27.12.2017 tarihinde yapılan toplantısında ele alınmış ve Sn. Yaşar TETİKER’ in Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın “ONURSAL BAŞKANI” ilan edilmesine oybirliğiyle karar verilmiştir.

Bu vesileyle, Onursal Başkanımız Sn. Yaşar TETİKER’ i bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor ve bu kararın alınmasını sağlayan Meclisimizin değerli üyelerine teşekkür ediyorum.”