Çaycuma'ya bağlı Karapınar beldesinde meydana gelen sel felaketinin ardından Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, olay yerine giderek, Karapınar halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Beldede yer yer 2 metreyi geçen sel suları nedeniyle işyerleri, evler büyük ölçüde hasar görmüş durumda. Bu afetin yaralarını sarmak üzere Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası halkın sıcak yemek, ekmek ve su gibi ihtiyaçlarını karşılamaya başladı.
Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, tüm Karapınarlılarla geçmiş olsun dileklerini ileterek şunları söyledi;
"Sel afetini öğrenir öğrenmez Karapınarlıların yanında olmak istedik ve olay yerine gittik. Beldemiz halkı ve tüccarları, esnafı büyük bir felaketi yaşadı, çok büyük hasar gördü. Selin bu olumsuz etkisini telafi etmek üzere Odamızın imkânlarını Karapınarlıların hizmetine sunacağız. Öncelikle sıcak yemek, su ve ekmek gibi zaruri ihtiyaçları karşıladık. Gerekli yardımlar için başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla irtibata geçerek mağdur olan Karapınar halkının zararını karşılamak için çalışacağız, sıkıntılarını gidermek için her zaman yanlarında olacağız. Başta üyelerimiz olmak üzere tüm Karapınarlılara bir kez daha çok büyük geçmiş olsun diyor, saygılar sunuyorum."