AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak ve Ereğli mitinglerine halkın yoğun ilgi gösterdiğini bildirdi.

Çaturoğlu, yazılı açıklamasında, Zonguldak ve Ereğli mitinglerinin son dönemlerin en kalabalık ve coşkulu mitinglerinden biri olduğunu kaydederek, "Cumhurbaşkanımız konuşmasında eğitimden sağlığa, toplu konuttan öğrenci yurtlarına, ulaşımdan sanayiye birçok konuda 16 yılda Zonguldak’a yapılan yatırımlardan bahsetti" dedi.

Liman, karayolu, tüneller başta olmak üzere pek çok yatırımdan Erdoğan'ın bahsettiğine vurgu yapan Çaturoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımızın Zonguldak mitinginde yaptığı en önemli açıklamalarından biride Türkiye Taşkömürü Kurumu'na işçi alınacağının müjdesiydi. Bu yılın sonuna kadar kuruma bin, 2019 yılında da 500 olmak üzere toplamda bin 500 işçi alınacak. İnşallah her seçimde olduğu gibi 24 Haziranda yapılacak olan seçimde de Zonguldak halkımızın Cumhurbaşkanımızı ve Partimizi en güzel şekilde destekleyeceğine inancım tamdır. Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayan ve desteğini esirmeyen tüm Zonguldak halkına teşekkür ediyorum"