Zonguldak Belediye Meclisi'nin Haziran ayı ikinci toplantısı, dün İsmail Eşref'in başkanlığında Belediye Nikah Salonu'nda yapıldı.
Toplantıda, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nün, TTK ile ilgili su fiyat tarifesi hakkındaki Bütçe ve Plan Komisyonu Raporu ile İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü'nün, Zonguldak Belediyesi ile Kamu İşletmeleri İşverenleri Sendikası arasındaki üyelik konusu karara bağlandı.
Bütçe Komisyonu'ndan gelen öneri doğrultusunda; Zonguldak Belediyesi'nin TTK Genel Müdürlüğü'ne uyguladığı 23.75 TL'lik ücretin, 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren, ayrıca 1 Ocak 2009 tarihinde yürürlüğe giren 2009 yılı gelir tarifesi de dahil olmak üzere 22 TL olarak uygulanmasına oy birliği ile karar verildi.
Türlü İşler Komisyonu'ndan gelen öneri doğrultusunda; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün, Zonguldak Belediyesi ile Kamu İşletmeleri İşverenleri Sendikası arasındaki üyelik konusunun tekrar gözden geçirilmesi hakkındaki yazısı incelendi ve oy birliğiyle Belediye'nin sendikayla ilişkisinin kesilmesine karar verildi.
Kısa süren dünkü oturum ile Belediye Meclisi'nin Haziran toplantıları sona erdi.