TTK Genel Müdürlüğü merkez birimleri ile TTK Genel Müdürlüğüne bağlı Amasra, Armutçuk, Karadon, Kozlu, Üzülmez Taşkömürü İşletme Müesseselerinin İşyeri Hekimliği hizmetlerinin teknik şartnamede belirtilen esaslar dahilinde geçerli İşyeri Hekimliği Sertifikasına sahip 11 İşyeri hekimi görevlendirecek. İhale şartnamesine göre, iş yeri hekimliği sertifikasına sahip 11 iş yeri hekimi, 36 ay süreyle kurumda görev yapacak. 
İhale şartnamesine göre, iş yeri hekimliği sertifikasına sahip 11 iş yeri hekimi, 36 ay süreyle kurumda görev yapacak. TTK Genel Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan duyuru şu şekilde: “İşyeri Hekimliği Hizmeti satın alınması ihalesine katılacak olan isteklilerin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yetkilendirilmiş olması ve yürürlükte bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili mevzuatta belirtilen bütün şartlara haiz olması zorunludur.  Yüklenici, görev alanı içerisinde, mevzuat kapsamında belirlenen görev ve yetki sınırları çerçevesinde idare ile koordineli olarak görev yapacaktır.   Yüklenici tarafından görevlendirilecek İşyeri Hekimleri, görevlerini yaparken  idarenin sağlık işlemleri ve iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili iç mevzuatına (başta Beden Gücü Yönergesi olmak üzere yönetmelik, yönerge, genelge vb.) uygun şekilde müesseselerimizde çalışacak olup istekli ve/veya yüklenici bu durumu peşinen kabul etmiş sayılır. İdarenin işlerinin normal akışını aksatmayacak ve verimli bir çalışma ortamının sağlanmasına katkıda bulunacaktır. İdarenin ve bağlı işyerlerinin meslek sırlarını, ekonomik ve ticari durumları hakkında bilgiler ile idare çalışanlarının kişisel sağlık dosyalarındaki bilgileri gizli tutacaktır. Aksine davranışta bulunan işyeri hekimlerinin durumunun yükleniciye bildirilmesini takiben, durumun devamı hali fesih nedeni olarak kabul edilecektir. İşyeri hekimlerinin haftalık çalışma süreleri 45 saattir. Yüklenicinin görevlendireceği işyeri hekimlerine, Müesseselerce PDKS kartı verilecektir. 
İşyeri hekimleri mesaiye giriş ve çıkışlarda bu kartı kullanacaklar ve Müesseselerin belirlediği çalışma saatlerine mutlaka uyacaklardır”