Evden içkili ayrılan kişi
kayıplara karıştı
Zonguldak'ta evinden alkollü olarak ayrılan kişi kayıplara karıştı.
Çarşı Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Baştarla Mahallesi Dağbaca Caddesinde oturan O.K. isimli kadın kocası N.K.'nın, alkollü olarak evden ayrıldığını daha sonra geri dönmediğini ve hayatından endişe ettiğini söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri O.K.'nın ifadesinin alınmasının ardından kayıp olan N.K.'yı bulmak için çalışma başlattığı öğrenildi.


Yediği mantardan
zehirlendi
Kozlu beldesinde yapmış olduğu mantar konservesinden yemek yaparak yiyen 1 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Kozlu Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Merkez Mahallesi Mimoza Sokakta oturan Z.B. isimli kişi evinde yapmış olduğu mantar yemeğinden yiyerek zehirlendi. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Z.B.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.


Babasının tüfeği ile oynarken kardeşini ayağından yaraladı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde babasına ait havalı av tüfeğini oynadığı esnada kardeşini sağ ayağından vurarak yaraladı.
Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinden alınan bilgiye göre; Kızılcapınar Köyünde E.A. isimli kişi babası Y.A.'ya ait havalı av tüfeği ile oynadığı esnada kardeşi M.A.'yı sağ ayağından vurarak yaraladı. Yakınları tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi tedavi altına alınan M.A. tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.


Tarihi eser
kaçakçılığı iddiası
Zonguldak'ta tarihi eser kaçakçılığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları araştırmada, K.H., B.T. ve H.E.'nin ellerinde bulunan Roma dönemine ait 2 adet kandili satmaya çalıştıklarını belirledi.
Yapılan operasyonda K.H ve B.T.'yi gözaltına alınan polis ekipleri, H.E'yi arama çalışması başlattı.Ele geçirilen kandillerin Ereğli Müze Müdürlüğüne teslim edileceği öğrenildi.