Kısa adı EKİ olan Ereğli Kömürleri  İşletmesi Armutçuk Müessesesi’nin Elektro Mekanik Servis Müdürlerinden Mak. Müh. Tuğrul Arabacıoğlu’nun 3 çocuğundan biri olan Tuğser Arabacıoğlu bir süre önce  beyin ameliyatı geçirmişti. 7 Haziran 2018 perşembe günü evinde düşerek hastaneye kaldırılan Tuğser  Arabacıoğlu’nun hastanede de kalp krizi geçirdiği ve yaşama veda ederek aramızdan ayrıldığı öğrenildi.



59 yaşındaki  Tuğser  Arabacıoğlu’nun cenazesi; 9 Haziran 2018 Cumartesi günü Üsküdar Kerem Aydınlar Camisinde kılınacak olan öğle/cenaze namazı sonrasında Çengelköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek. 

Vefatı anne ve babasından uzun süre saklanan Tuğser Arabacıoğlu’nun ölümü büyük üzüntü yarattı. Kandillililer sosyal medyada Tuğser Arabacıoğlu ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak acılarını dile getirirken, kısa bir açıklama yapan Kandilli Kültür Derneği Başkanı Korhan Us “Çok üzüntülüyüz. Acımız büyük. Ailesine ve tüm Kandillililere başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.



ÖNDER GAZETESİ’nin İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş’ta, bir dönem TED Kdz. Ereğli Koleji’nde birlikte okuduğu ve okul basketbol takımında  birlikte oynadığı Tuğser Arabacıoğlu’nun ölümünden duyduğu üzüntüyü ifade ederken, “Canım gibi bir dostumu kaybettim” sözleriyle konuştu. 

Bilindiği gibi Tuğser Arabacıoğlu, “Kandillililerin Beybabası”nın da (Rıfat Arabacıoğlu) torunuydu.