*** Kdz.Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında eğitimcilerden bilgiler aldı. Tekstil ve bilgisayar kursunda öğrenim gören engelli vatandaşlardan çok etkilendiğini belirten Koçak, eğitim programlarının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret eden Koçak, burada eğitim görevlilerinden verilen kurslarla ilgili bilgi aldı. Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk nezaretinde gerçekleşen ziyaretlerde Tekstil Hocası Şifa Ören ve Bilgisayar öğretmeni Melişah Likoğlu’ndan bilgiler aldı. Ziyareti konusunda bir konuşma yapan Niyazi Koçak, Fiziksel Engelliler Derneğinde verilen kurslardan çok etkilendiğini ve yapılan çalışmalardan dolayı dernek yönetimini kutladığını dile getirdi. Koçak konuşmasında “Ereğli’ de düzenlenen Fiziksel engelliler Günü etkinliklerinde başkanımız ile tanışma fırsatı bulmuştum. Kendisine de en kısa zaman da ziyarete geleceğimi dile getirmiştim. Bugün burada bu nedenle bulunuyoruz. Ancak tekstil ve bilgisayar kursunda öğrenim gören engelli üyeleri görünce çok etkilendim. Bu nedenle de burada eğitim gören kardeşlerimize başarılar diliyorum.
Bu eğitim programının hazırlanmasında emeği olan herkese de teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. 
Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk’te konuşmasında, Dernek binalarında eğitim gören fiziksel engellilere altın bir bilezik takmak istediklerini, kursiyerleri tüketici konumundan çıkartıp, üretici konumuna geçmeleri için çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.