CHP'nin bir dönem Parti Meclisi'nde görev yapan Zonguldak Milletvekili adayı olarak listede yer bulan Müftüoğlu, Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı'na giderek Kdz.Ereğli Belediye Başkan adaylığı için başvurdu.

 

İLK HEDEFİM EKONOMİ

"Siyasetle halka hizmet edersem öncelikle Zonguldak'ta daha sonra Kdz.Ereğli'de bunu yapmaya söz vermiştim" diyerek açıklamasına başlayan Müftüoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Dünyaya açılan bir vizyonun ve bugüne kadar bu memleketin bana bütün katkılarını yine burada namus borcu gibi hizmetle geri ödeyebilmek için bu adımı attım. Hepinizden aldığım güçle attım. Adaylığım açıklanırsa ilk yapacağım Kdz.Ereğli'de ekonomiyi canlandırmak. İlk hedefim bu kentte ekonomiyi kıskanılacak hale getirmek. Buradan ilk günden söz veriyorum.

 

"İLK İMZAYI DA KENDİM ATACAĞIM"

Bugün 5 tane değerli aday adayı bir aradayız. Özellikle İlçe Başkanı ve yöneticilerimizden şunu rica edeceğim, herhangi birimiz aday gösterilmeme halinde başka bir siyasi parti ile hareket etme, açıktan ya da alenen veya gizli partiye çalışmama gibi herhangi bir adım atılmamasına karşılık hep beraber bir taahhütname imzalamayı öneriyorum, ilk imzayı da kendim atacağım. 2 Kez Zonguldak'ta 5'nci sıra milletvekili adayı olmuş bir emekçi kardeşinizim. Kdz.Ereğli belediyesini hakkaniyetle, yalansız, talansız, adam kayırmasız haksız kazançsız idare edebilecek dinamik, vizyonu yüksek genç bir aday seçilir ise bütün kalbimle bütün terbiyemle arkasında çalışacağıma söz veriyorum"