CHP Alaplı İlçe Başkanlığı görevinden Alaplı Belediye Başkanlığı adaylığı için istifa eden Nuri Tekin’in yerine Hüseyin Tosun, seçildi.

 

CHP Alaplı İlçe Teşkilat binasında düzenlenen törenle İlçe Başkanlığı görevine getirilen Tosun, yaptığı konuşmada, öncelikle hedeflerini Alaplı Belediyesini almak olduğunu söyledi. CHP Alaplı İlçe Başkanlığı görevini 4 yıl boyunca Tekin’nin başarıyla yürüttüğünü ifade eden Tosun, “Öncelikle bu görevi bana layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımız eski ve yenisiyle buradalar hepsinin desteği var. İnşallah hep beraber seçimleri Alaplı’da kazanacağız. Partimde bundan evvel olduğu gibi bundan sonrada hiçbir şekilde heyecanımı kaybetmeden çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

 

CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ise, “İlçe Parti Başkanımızı Nuri Tekin’in belediye başkanlığı aday adaylığı için istifa etmesinden dolayı yeni CHP Alaplı ilçe başkanlığı görevine Hüseyin Tosun arkadaşımız getirilmiştir. Dört yıl süreyle ilçe başkanlığını yürüten Nuri Tekin arkadaşımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, yeni ilçe başkanımıza da başarılar diliyorum” dedi.

 

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise konuşmasında, Zonguldak’ta tüm İlçe ve Beldelerde yerel seçimleri kazanacaklarını belirterek,  “Öncelikle Hüseyin Tosun arkadaşımıza yeni görevinden dolayı başarılar temenni ediyorum. Yine Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Nuri Tekin’de da tebrik ediyorum. Memleketimiz yeni bir sürece girmiş bulunmaktadır. Mart 2014′te yapılacak yerel seçimlerde Zonguldak’ı ve tüm ilçelerinin belediyelerini mutlaka alacağız. Zonguldak’ta yapılan anketlerde şu an CHP açık ara önde gitmektedir. Arkadaşlarımızın gayreti ve heyecanı sayesinde yapılacak seçimlerde tüm engelleri birer, birer aşacağız. Belediye Başkanlığı için aday adayı olan arkadaşlarımız arasında hiçbir şekilde kırgınlık, dargınlık olmaması gerekiyor. Zamanı gelince kesin adaylar belirlenecek ve bu süreç içinde partimiz bu arkadaşımıza her türlü desteği sağlayacaktır” şeklinde konuştu.