Kandilli Beldesi Armutçuk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından kermes düzenlendi. Kermesten elde edilecek gelirin okul ihtiyaçları için kullanılacağı bildirildi.
Kandilli Beldesi Armutçuk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği üyeleri ve okul yönetimi, Abdi İpekçi sergi salonunda 3 gün süreyle kermes düzenledi. Kermeste organik yiyeceklerin satışı yapılırken, tatlı ve hamur işleri de satışa sunuldu. Kermes ile ilgili açıklama yapan Armutçuk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Sadrettin Anar, amaçlarının, kermesten elde edilen gelirle okul ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu söyledi. Anar, konuşmasında, Biz bu kermesimizi okulumuzun zorunlu giderlerini karşılayabilmek amacıyla düzenledik. Okul aile birliğimizin ve ailelerimizin katkılarıyla düzenlediğimiz kermesimizden elde edilecek gelirle giderlerimizi karşılayabileceğimizi umut ediyoruz. dedi.
Okul Aile Birliği Başkanı Ali Erdoğan ise kermese ilginin büyük olduğunu ve kermesin cuma günü kapanacağını söyledi. Erdoğan, Düzenlediğimiz kermesimizde genelde organik ürünler satıyoruz. Kermese ilgi oldukça fazla. Kandilli'den çok sayıda vatandaşımız geliyor. Kandilli'den Ereğli'ye yerleşenlerde Armutçuk İlköğretim Okulu yazısını görünce gelip alış veriş yapıyorlar. Kermesimiz, cuma günü akşam saatlerinde son bulacak. diye ifade etti.