Kdz.Ereğli'de YGS sınavlarına 4 bin 488 adayın gireceğini belirten Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, toplam 500 personelin de görev yapacağını söyledi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, 1 Nisan 2012 Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi Kdz.Ereğli ilçe genelinde tüm önlemlerin alındığını açıkladı. İlçe genelinde toplam 4 bin 488 adayın YGS sınavına gireceğini açıklayan Kaymakam Çay yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: 1 Nisan 2012 Pazar günü saat 10.00'da yapılacak olan 2012 YGS sınavları ile ilgili tedbirleri ve alınması gereken hususları görüşmek üzere önceki gün toplantımızı yaptık. Sınava girecek öğrencilerimiz, öğrenci velileri, Ereğli halkının, eğitim kurumlarının nelere dikkat etmesi konusunu görüştük.  İlçemizde 4 bin 488 aday 2012 YGS sınavına katılacaktır, bu sınavlarda 500 civarında da görev alacak personelimiz vardır.
Kdz.Ereğli Belediyesi, Sağlık Grup Başkanlığına, Enerji-Sa yetkililerine gerekli uyarıları yaptık. İnşallah YGS sınavları Türkiye'de ve Kdz.Ereğli'de huzur içerisinde geçer. Öğrencilerimiz inşallah hedeflerine ulaşırlar. Biz tüm tedbirlerimizi aldık.
Sınav günü Bakanlığın kararı doğrultusunda İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri açık olacaktır. Pazar günü sabah 07.00'dan 10.15'e kadar Nüfus Teşkilatlarımız açıktır.