KGD yönetim kurulu Emniyet müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı makamında ziyaret etti.

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emen ve dernek yöneticileri Emniyet Müdürü Metin Turanlı’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Müdür Metin Turanlı, Başkan Mustafa Emen’e tesbih hediye ederek “Mustafa Emen abiye her zaman saygım vardır. Bizim gazeteci büyüğümüzdür. KGD Başkanı olmasından dolayı da büyük memnuniyet duydum, tecrübeli bir gazetecidir fakat ben haddini bilmeyen meslekteki bazılarına hakkımı helal etmiyorum. Bu tesbihi de saygı duyduğum başkan Mustafa Emen’e hediye ediyorum.” dedi.

KGD Başkanı Mustafa Emen ise Müdür Turanlı’nın yaptığı bu güzel ve anlamlı hediyeden dolayı memnuniyetini ifade ederek “Sayın Müdürümüz Zonguldak’ta göreve gediğinden bu yana şehrin tüm sorunlarına duyarlı olarak başarılı çalışmalar yapmış ve halkın sevgisini kazanmıştır. Biz kendisinden memnunuz ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Ayrıca makam koltuğunu jest olarak bana tahsis ederek beni ve derneğimizi onurlandırmıştır. Çok teşekkür ederim gurur duydum.” dedi.