Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak'ın turistik yönlerini anlatan sergi açılışı yapıldı.   Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM), Zonguldak'ın turistik yönlerini anlatan sergi açılışı gerçekleştirildi. Sergi açılışına, Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Kürşat Coşkun ve kültür merkezi çalışanları ve davetliler katıldı.
Açılışta konuşma yapan Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Kürşat Coşkun, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde fotoğraf sergimizi açacağız. Turizm etkinlikleri hafta boyunca devam edecektir. Sergimizde Zonguldak'ın turistik yönlerini anlatan fotoğraflarımız sergilenecektir dedi.
Daha sonra Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Kürşat Coşkun ve kültür merkezi çalışanları ve davetliler fotoğraf sergisini gezdi.