İzmir’de düzenlenen Travel Turkey etkinliğinde turizm konusu ele alındı. İki bölümlü etkinliğin “Satış-Pazarlama Stratejileri” konulu oturumun moderatörlüğünü yakından tanıdığımız biz isim yaptı. “Anavatanım Kandilli” diyen Kandilli Kültür Derneği’nin Başkanı Korhan Us’un oğlu  ve A.D.1644 Marketing Group CEO’su Erhan Us, bu oturumda moderatörlük görevini üstlendi.

Etkinlikle ilgili gönderilen açıklama şöyle:

Türkiye ve dünya turizminin İzmir’deki buluşması noktası olan ve ziyaretçilerine onbirinci'inci kez kapılarını açan Travel Turkey 2017’de  “Turizmin Geleceği Platformu” etkinlikleri kapsamında turizm ve gastronomi kulüplerinin üyelerinden oluşan yüz kişilik öğrenci grubu da  Uluslararası Fuara katıldılar.

Platform, 8 Fuar İzmir’de C Seminer Salonu’nda gençlerin katılımı ile iki farklı Konferans  düzenledi. İlk olarak önemli konuklarla Satış-Pazarlama Stratejileri konuşuldu. Swissotel İzmir Satış-Pazarlama Direktörü Doğu Yaman ve Hilton İzmir Satış Direktörü Mehmet Kalay’ın konuk olduğu oturumda moderatör ve konuşmacı görevini de A.D.1644 Marketing Group CEO’su Erhan Us yürüttü. Yaman, konuşmasında Türkiye ve dünyada gerçekleştirilen fuarların önemine değindi.

Sonrasında Kalay, kariyerinden örnekler vererek satış ve sektör ekseninde ilgili noktaları paylaştı. Son olarak Us ise, dünyada önemli bir yere sahip dijital pazarlama üzerine uygulamalar ve sık yapılan hatalar hakkında açıklamalarda bulundu.

‘Turizmde Gençleri Konuşuyoruz’ adlı ikinci etkinlikte Platform Başkanı Çağatay Kaan Eren moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Eren, ilk olarak genel bir değerlendirme yaptıktan sonra üyelere söz vererek, sektörde yaşadığı sorunları, kulüpler ve üniversitelerde karşılaştıkları güçlükleri paylaşma fırsatı verdi. Etkinliklerin sonunda konuşmacılara plaketleri takdim edildi.

Konferans sonunda katılan platform üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. İki gün boyunca öğrenciler Travel Turkey İzmir’i gezme fırsatı yakaladılar. Dokuz Eylül Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Topluluğu tarafından organize edilen Seferihisar gezisinde katıldılar.