Ülkücü Ören: Unutulmamalıdır ki olaylar duyulduktan hemen sonra ilk açıklamayı yaparak itidal çağrısında bulunan Liderimiz Devlet BAHÇELİ Beydir.

 

Alaplı Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Ören, Milletimizin en müstesna unsuru Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış hainlerce, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşı şehitlerimizin, gazilerimizin yadigâr olarak bıraktıkları Cumhuriyetimize, Türk Demokrasisine karşı bir tecavüz girişimi olmuştur” dedi.

Ören, yaptığı yazılı açıklamasında, Masum vatandaşlarımıza kurşun sıkan, milli kurumları bombalayan; kendi milletinin şehadetine neden olanları lanetliyor, bu melun hadisede hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, Türk milletine başsağlığı dilediğini söyledi.

Bu süreçte ülkemiz kargaşa ortamına sokulmaya çalışılır iken ülkücüler kesinlikle buna alet olmayacağını anlatan Ören, şöyle dedi:

Bildiğiniz üzere Milletimizin en müstesna unsuru Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış hainlerce, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşı şehitlerimizin, gazilerimizin yadigâr olarak bıraktıkları Cumhuriyetimize, Türk Demokrasisine karşı bir tecavüz girişimi olmuştur. Şükür ki bu girişim tez zamanda başarısızlıkla sonuçlanmıştır.” “Liderimiz Devlet Bahçeli’in meclis konuşmasında beyan ettiği üzere; “Devlet tektir, bayrak tektir, dil tektir, ülke tektir, vatan tektir, millet sonuna kadar birdir, diridir, zalimlere karşı da tavizsizdir. Masum vatandaşlarımıza kurşun sıkan, milli kurumları bombalayan; kendi milletinin şehadetine neden olanları lanetliyor, bu melun hadisede hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, Türk milletine başsağlığı diliyorum.Bu hadise sonrasında üzülerek gördük ki hiçbir şeyden haberi olmayan Mehmetçiği sokaklara çıkaranlar kadar onları linç etmeye kalkan kalpsizler, her türlü vahşi provokasyona sebep olanlarda aynı ihanetin farklı kanattan ortağı olmuşlardır.Hukukun bütün bu hainlere bir daha gün yüzü göstermemesini temenni ediyorum. İnsanımızı birbirine düşürmeyi planlayanlar işledikleri suçların son zerresine kadar hesabını vermelidir.” ayrıca, “Unutulmamalıdır ki olaylar duyulduktan hemen sonra ilk açıklamayı yaparak itidal çağrısında bulunan Liderimiz Devlet BAHÇELİ Beydir.

Akabinde tüm mensuplarımıza “Vakur bir şekilde soğukkanlı sağduyulu sabırlı olarak hareket” emri veren Genel Başkanımız Olcay KILAVUZ Bey’dir. Buna rağmen sokaklarda bizimle özdeşleşmiş olan “BOZKURT” sembolü ile sokaklarda poz verenlerin hareketimizle hiçbir alakası yoktur. Bu gergin havada bu işaretle sokakta bulunanların, hele ki mevta önünde fotoğraf çektirenlerin teşkilat adabımızdan nasip almadığı ortadadır. Her ne olursa olsun güvenlik güçlerimiz, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Emniyet Teşkilatı Mensupları göz bebeğimizdir. Hiçbir ihanet senaryosu kahraman ordumuzla ve şanlı polisimizle aramıza giremez. Tekraren söylüyorum ki bu süreçte ülkemiz kargaşa ortamına sokulmaya çalışılır iken ülkücüler kesinlikle alet olmayacaktır. Cenabı Hakk’tan niyaz ederim ki kardeşliğimiz, milli ruh ve dayanışmamız yara almasın, masum vatandaşlarımızı katleden, habersiz Mehmetçiğimize hak etmediği tavırlar sergileyen melunların ve bu hadiselere sebep olanları Kahhar ismi şerifi hürmetine kahretsin, Kaybettiğimiz masumları rahmet ile muamele ederek makamlarını ali eylesin.